Сайт в розробці

Сайт в розробці

Сайт в розробці

Сайт в розробці

Політика конфіденційності

Це повідомлення про конфіденційність ТОВ «ТЕХНО ТЕЙБЛ». У цьому документі «ми», «наш» або «нас» стосуються ТОВ «ТЕХНО ТЕЙБЛ»

Ми є компанією, зареєстрованою в Україні, код ЄДРПОУ 43458480.

Наш зареєстрований офіс знаходиться за адресою м. Київ, вул. Смольна, буд. 9-Б.

Вступ
Це повідомлення про конфіденційність має на меті проінформувати вас про те, як ми збираємо та обробляємо будь-яку інформацію, яку ми збираємо від вас або яку ви надаєте нам. Воно охоплює інформацію, яка може вас ідентифікувати («особиста інформація»), і інформацію, яка не може вас ідентифікувати. У контексті закону та цього повідомлення «обробка» означає збір, зберігання, передачу, використання або інші дії щодо інформації. Тут розповідається про ваші права на конфіденційність і про те, як закон захищає вас.

Ми прагнемо захищати вашу конфіденційність і конфіденційність вашої особистої інформації. Наша політика — це не просто дія щодо дотримання закону, а продовження нашої поваги до вас і вашої особистої інформації.

Ми зобов’язуємося зберігати конфіденційність усієї інформації, яку ви нам надаєте, і сподіваємося, що ви відповісте взаємністю.

Відповідно до закону України «Про захист персональних даних», Закон вимагає від нас повідомляти вам про ваші права та наші зобов’язання перед вами щодо обробки та контролю ваших персональних даних. Ми робимо це зараз, вимагаючи, щоб ви прочитали інформацію, надану на http://www.tehnotable.com

За винятком випадків, зазначених нижче, ми не передаємо, не продаємо і не розголошуємо третім особам будь-яку інформацію, зібрану через наш веб-сайт.

  1. Дані, які ми обробляємо

Ми можемо збирати, використовувати, зберігати та передавати різні види персональних даних про вас. Ми об’єднали їх у такі групи:

Ваша особистість включає таку інформацію, як ім’я, прізвище, дата народження та інші ідентифікатори, які ви могли надати колись.

Ваша контактна інформація включає таку інформацію, як адреса виставлення рахунку, адреса доставки, адреса електронної пошти, номери телефонів та будь-яка інша інформація, яку ви надали нам для спілкування або зустрічі.

Технічні дані включають адресу вашого інтернет-протоколу (IP), тип і версію браузера, налаштування часового поясу та місцезнаходження, типи та версії плагінів браузера, операційну систему та платформу та інші технології на пристроях, які ви використовуєте для доступу до цього веб-сайту.

Ваш профіль містить таку інформацію, як ваше ім’я користувача та пароль, зроблені вами покупки чи замовлення, ваші інтереси, уподобання, відгуки та відповіді на опитування.

Маркетингові дані включають ваші вподобання щодо отримання від нас маркетингових даних; переваги спілкування; відповіді та дії, пов’язані з використанням вами наших послуг.

Ми можемо збирати анонімні дані, такі як статистичні чи демографічні дані, для будь-яких цілей. Анонімні дані – це дані, які не ідентифікують вас як особу. Зведені дані можуть бути отримані з ваших особистих даних, але не вважаються особистою інформацією за законом, оскільки вони не розкривають вашу особу.

Наприклад, ми можемо збирати дані профілю, щоб оцінити інтерес до продукту чи послуги.

Однак, якщо ми об’єднуємо або пов’язуємо зведені дані з вашою особистою інформацією, щоб можна було будь-яким чином ідентифікувати вас, ми розглядаємо об’єднані дані як особисту інформацію та використовуватимемо відповідно до цього повідомлення про конфіденційність.

  1. Особлива персональна інформація

Ми не збираємо жодної спеціальної особистої інформації про вас. Ми просимо вас не відправляти нам конфіденційні персональні дані, такі як: ваше етнічне походження, політична думка, релігійна принадлежність, світогляд, здоров’я, біометричні чи генетичні характеристики, кримінальна біографія. Ми будемо збирати такі дані про вас тільки в тому випадку, якщо ви дасте нам свою згоду або ми зобов’язані зробити це на основі юридичних положень.

  1. Якщо ви не надасте потрібну нам особисту інформацію

Якщо нам потрібно збирати персональні дані відповідно до закону або умов договору, який ми укладаємо з вами, і ви не надаєте ці дані на запит, ми можемо не мати змоги виконати цей договір. У такому випадку нам, можливо, доведеться припинити надання вам послуг. Якщо так, ми повідомимо вас про це в той час.

Підстави, на яких ми обробляємо інформацію про вас

Закон вимагає від нас визначити, за якою з шести визначених підстав ми обробляємо різні категорії вашої особистої інформації, і повідомити вас про підстави для кожної категорії.

Якщо основа, на якій ми обробляємо вашу особисту інформацію, більше не актуальна, ми негайно припинимо обробку ваших даних.

Якщо підстава змінюється, то, якщо цього вимагає закон, ми повідомимо вас про зміну та будь-яку нову підставу, за якою ми визначили, що ми можемо продовжувати обробляти вашу інформацію.

  1. Інформація, яку ми обробляємо, оскільки ми маємо з вами договірні зобов’язання

Коли ви на нашому сайті купуєте у нас продукт чи послугу або іншим чином погоджуєтеся з нашими умовами, між вами і нами укладається договір.

Для виконання наших зобов’язань за цим контрактом ми повинні обробити інформацію, яку ви нам надаєте. Частина цієї інформації може бути особистою.

Ми можемо використовувати його, щоб:

  • підтвердити свою особу з метою безпеки
  • продавати вам продукти
  • надавати вам наші послуги.
  1. Інформація, яку ми обробляємо за вашою згодою

Коли ви переглядаєте наш веб-сайт або просите нас надати вам більше інформації про наш бізнес, включаючи наші продукти та послуги, ви надаєте нам свою згоду на обробку інформації, яка може бути персональна інформація.

Усюди, де це можливо, ми прагнемо отримати вашу чітку згоду на обробку цієї інформації, наприклад, просячи вас погодитися на використання файлів cookie.

Ми продовжуємо обробляти вашу інформацію на цій основі, доки ви не відкличете свою згоду або поки не буде обґрунтовано припущено, що вашої згоди більше немає.

Ви можете відкликати свою згоду в будь-який час, надіславши нам інструкцію за адресою [salestehnotable@gmail.com]. Однак, якщо ви це зробите, ви не зможете надалі використовувати наш веб-сайт або наші послуги.

  1. Інформація, яку ми обробляємо в цілях законних інтересів

Ми можемо обробляти інформацію на підставі законного інтересу як для вас, так і для нас.

Коли ми обробляємо вашу інформацію на цій основі, ми робимо це після ретельного розгляду:

  • чи можна досягти цієї мети іншими засобами
  • чи може обробка (або необробка) завдати вам шкоди
  • чи очікуєте ви, що ми оброблятимемо ваші дані, і чи вважатимете ви за доцільне це зробити

Наприклад, ми можемо обробляти ваші дані на цій основі для цілей:

  • ведення записів для належного та необхідного адміністрування локальних інструментів
  • відповіді на небажані повідомлення від вас, на які, як ми вважаємо, ви очікували б відповіді
  • захист і відстоювання законних прав будь-якої сторони
  • страхування або отримання професійної консультації, необхідної для управління ризиком 
  • захищати ваші інтереси, якщо ми вважаємо, що маємо це зробити

Конкретне використання інформації, яку ви нам надаєте

  1.     Інформація надана за умови, що вона буде передана третій стороні

Наш веб-сайт дозволяє вам публікувати інформацію з метою її читання, копіювання, завантаження або використання іншими людьми.

Приклади:

  • написавши відгук

Публікуючи особисту інформацію, ви самі повинні переконатися в рівні конфіденційності кожної особи, яка може її використовувати.

Ми не використовуємо цю інформацію спеціально, за винятком того, щоб дозволити її відображати або поширювати.

Ми зберігаємо його та залишаємо за собою право використовувати його в майбутньому будь-яким способом.

Коли ваша інформація стає загальнодоступною, ми не можемо контролювати, що з нею може робити будь-яка третя сторона. Ми не несемо відповідальності за їхні дії в будь-який час.

За умови, що ваш запит обґрунтований і немає правових підстав для його збереження, ми на свій розсуд можемо погодитися на видалення особистої інформації, яку ви опублікували. Ви можете зробити запит, зв’язавшись з нами за адресою [salestehnotable@gmail.com].

  1. Скарги щодо вмісту нашого сайту

Ми намагаємося модерувати створений користувачами вміст, але не завжди можемо це зробити, щойно цей вміст опубліковано.

Якщо ви скаржитеся на будь-який вміст нашого веб-сайту, ми розглянемо вашу скаргу.

Якщо ми вважаємо, що це виправдано, або якщо вважаємо, що цього вимагає закон, ми видалимо вміст під час розслідування.

Свобода слова є фундаментальним правом, тому ми маємо прийняти рішення щодо того, чиє право буде порушено: ваше чи особи, яка опублікувала образливий для вас вміст.

Якщо ми вважаємо вашу скаргу образливою або безпідставною, ми не будемо листуватися з вами з цього приводу.

 Інформація про ваш спосіб оплати

Платіжна інформація ніколи не береться нами та не передається нам через наш веб-сайт чи іншим чином. Наші співробітники та підрядники ніколи не мають до нього доступу.

У момент здійснення платежу ви переходите на безпечну сторінку на веб-сайті PayPal або іншого авторитетного постачальника платіжних послуг. Ця сторінка може виглядати як сторінка на нашому веб-сайті, але вона не контролюється нами.

  1. Спілкування з нами

Коли ви звертаєтеся до нас по телефону, через наш веб-сайт або електронною поштою, ми збираємо дані, які ви нам надали, щоб надати відповідь із необхідною інформацією.

Ми записуємо ваш запит і нашу відповідь, щоб підвищити ефективність нашого бізнесу

Ми зберігаємо особисту інформацію, пов’язану з вашим повідомленням, таку як ваше ім’я та адресу електронної пошти, щоб мати можливість відстежувати наші зв’язки з вами для надання високоякісних послуг.

  1. Скарги

Коли ми отримуємо скаргу, ми записуємо всю інформацію, яку ви нам надали.

Ми використовуємо цю інформацію для вирішення вашої скарги.

Ми також можемо збирати статистичні дані, що показують інформацію, отриману з цього джерела, щоб оцінити рівень послуг, які ми надаємо, але не таким чином, щоб можна було ідентифікувати вас чи будь-яку іншу особу.

  1. Інформація про філію та бізнес-партнерів

Це інформація, яку ви надали нам у якості нашої афілійованої особи або ділового партнера.

Це дозволяє нам розпізнавати відвідувачів, яких ви направили до нас, і зараховувати вам комісію за такі рекомендації. Він також містить інформацію, яка дозволяє нам переказувати вам комісію.

Інформація не використовується для інших цілей.

Ми зобов’язуємося зберігати конфіденційність інформації та умов наших відносин.

Ми очікуємо, що будь-яка афілійована особа або партнер погодиться взаємно відповідати цій політиці.

Використання інформації, яку ми збираємо через автоматизовані системи, коли ви відвідуєте наш веб-сайт

  1. Cookies

Файли cookie — це невеликі текстові файли, які веб-браузер розміщує на жорсткому диску вашого комп’ютера, коли ви відвідуєте будь-який веб-сайт. Вони дозволяють зберігати інформацію, зібрану на одній веб-сторінці, доки вона не знадобиться для використання на іншій, дозволяючи веб-сайту надавати вам персоналізований досвід, а власнику веб-сайту – статистику про те, як ви використовуєте веб-сайт, щоб його можна було покращити.

Деякі файли cookie можуть зберігатися певний період часу, наприклад один день або доки ви не закриєте браузер. Інші тривають нескінченно довго.

Ваш веб-браузер повинен дозволяти вам видаляти будь-які вибрані вами дані. Це також повинно дозволити вам запобігти або обмежити їх використання.

Наш сайт використовує файли cookie. Вони розміщуються програмним забезпеченням, яке працює на наших серверах, і програмним забезпеченням, керованим третіми особами, послугами яких ми користуємося.

Коли ви вперше відвідуєте наш веб-сайт, ми запитуємо вас, чи бажаєте ви, щоб ми використовували файли cookie. Якщо ви вирішите не приймати їх, ми не будемо використовувати їх для вашого візиту, за винятком того, щоб записати, що ви не погоджувалися на їх використання для будь-яких інших цілей.

Якщо ви вирішите не використовувати файли cookie або забороните їх використання через налаштування свого браузера, ви не зможете використовувати всі функції нашого веб-сайту.

Ми можемо використовувати файли cookie такими способами:

  • для відстеження того, як ви використовуєте наш веб-сайт
  • щоб записати, чи бачили ви конкретні повідомлення, які ми показуємо на нашому веб-сайті
  • щоб ви залишалися в системі на нашому веб-сайті
  • для запису ваших відповідей на опитування та анкети на нашому сайті, поки ви їх заповнюєте
  • для запису розмови під час живого чату з нашою командою підтримки.
  1. Персональні ідентифікатори з вашої активності веб-перегляду

Запити вашого веб-браузера до наших серверів щодо веб-сторінок та іншого вмісту на нашому веб-сайті реєструються.

Ми записуємо таку інформацію, як ваше географічне розташування, ваш постачальник послуг Інтернету та ваша IP-адреса. Ми також записуємо інформацію про програмне забезпечення, яке ви використовуєте для перегляду нашого веб-сайту, наприклад тип комп’ютера чи пристрою та роздільну здатність екрана.

Ми використовуємо цю інформацію в сукупності, щоб оцінити популярність веб-сторінок на нашому веб-сайті та те, як ми надаємо вам вміст.

У поєднанні з іншою інформацією, яку ми знаємо про вас під час попередніх відвідувань, дані, можливо, можуть бути використані для ідентифікації вас особисто, навіть якщо ви не ввійшли на наш веб-сайт.

  1. Використання нами ремаркетингу

Ремаркетинг передбачає розміщення файлів cookie на вашому комп’ютері, коли ви переглядаєте наш веб-сайт, щоб мати можливість показувати вам рекламу наших продуктів або послуг, коли ви відвідуєте інший веб-сайт.

Час від часу ми можемо використовувати третю сторону для надання нам послуг ремаркетингу. Якщо так, тоді, якщо ви погодилися на використання файлів cookie, ви можете побачити рекламу наших продуктів і послуг на інших веб-сайтах.

Інше

  1. Використання сайту дітьми

Ми не продаємо товари та не надаємо послуги для купівлі дітьми, а також не рекламуємо дітям.

Якщо вам менше 18 років, ви можете використовувати наш веб-сайт лише за згодою батьків або опікунів

Ми збираємо дані про всіх користувачів і відвідувачів цих зон незалежно від віку, і ми передбачаємо, що деякі з цих користувачів і відвідувачів будуть дітьми.

Такі діти-користувачі та відвідувачі неминуче відвідуватимуть інші частини сайту та будуть піддані будь-якому маркетингу на сайті, який вони знайдуть, де б вони не були.

  1. Як можна скаржитися

Якщо ви не задоволені нашою політикою конфіденційності або у вас є скарги, повідомте нам про це.

Якщо спір не буде врегульовано, ми сподіваємося, що ви погодитеся спробувати вирішити його шляхом сумлінної участі з нами в процесі посередництва або арбітражу.

Якщо ви будь-яким чином не задоволені тим, як ми обробляємо вашу особисту інформацію, ви маєте право подати скаргу до суду.

  1. Термін зберігання персональних даних

Якщо інше не зазначено в цьому повідомленні про конфіденційність, ми зберігаємо вашу особисту інформацію лише до тих пір, поки цього вимагаємо:

  • щоб надати вам послуги, які ви запитували;
  • дотримуватись іншого законодавства, в тому числі протягом періоду, який вимагають наші податкові органи;
  • для підтримки позову або захисту в суді.
  1. Дотримання закону

Наша політика конфіденційності була складена таким чином, щоб відповідати законодавству  країни або юридичної юрисдикції, в якій ми плануємо вести бізнес. Якщо ви вважаєте, що це не відповідає законодавству вашої юрисдикції, ми хотіли б почути вашу думку.

Однак, зрештою, ви вирішуєте, чи бажаєте ви використовувати наш веб-сайт.

  1. Перегляд цієї політики конфіденційності

За потреби ми можемо час від часу оновлювати це повідомлення про конфіденційність. До вас застосовуються умови, опубліковані на нашому веб-сайті в день, коли ви користуєтеся нашим веб-сайтом. Радимо роздрукувати копію для ваших записів.

Якщо у вас виникли запитання щодо нашої політики конфіденційності, зв’яжіться з нами за адресою salestehnotable@gmail.com